Recreatiewinkelonline


Recreatiewinkelonline is de online winkel voor gasten van aangesloten vakantieparken en onderdeel van Boodschappenonline. Met de boodschappenservice van Recreatiewinkelonline hoef je de deur niet meer uit voor de boodschappen op jouw recreatieverblijf. Je bestelt eenvoudig online en wij bezorgen jouw boodschappen gratis op je accommodatie. Wel zo snel en net zo gemakkelijk.

Boodschappenonline is de zakelijke boodschappenservice van Nederland en levert de wekelijkse boodschappen aan de kinderopvang, zorginstellingen en bedrijven.


Jouw boodschappen worden volgens de HACCP-norm geleverd

Voor de bezorging van de boodschappen voldoet Recreatiewinkelonline aan de voorwaarden, die de kwaliteit ten goede komen. Zo worden onze boodschappen volgens de HACCP-norm vervoerd en voldoet ons magazijn aan de strenge eisen op het gebied van hygiëne. Al onze bezorgers zijn tevens in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG, is een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving).


Recreatiewinkelonline maakt gebruik van eigen vaste bezorgers, die jouw boodschappen bezorgen op jouw vakantieadres.